Decor Acasă

Aura Set De Curățare (1 Salvie + 1 Palo Santo + 2 Lumânări Din Ceară De Albine) Tămâia,

103.19lei

Disponibilitate : In stoc

  • sku: g1095
Adauga in cos

Etichete: aromatice cascada, diy salvie pachete, asus aura de sincronizare, aura cuarț, tămâia, bumer, ritual, salvie albă, pachet salvie, salvie, akne.

Aura De Curățare Conținut Set:

1 Salvie Pachet (În Medie 35 De Grame)

1 Palo Santo Lemn Tămâie

2 Bucati Lumânări din ceară de Albine (7 cm x 3 cm)

Salvie, Tămâie:

Arde tămâie este un străvechi obicei.Arde tămâie, născut din păgâne și șaman credințe, este format de ardere și stingere plante aromate.De obicei, tămâie este facut din ceai verde, lemn de santal, lavanda, arbore de lamaie, portocal și bețe de scorțișoară.

Aromatic mirosul vine de la jarul din plante schimbă detalii care nu par să se schimbe atmosfera din mediu, dar sunt, de asemenea, simțit.Tămâia are puterea de a curata atmosferă interioară și de a distruge energiile negative.În conformitate cu convingerile, tămâie a fost ars de secole pentru a reînnoi de memorie și de a elimina negativitatea din mediu.

Cei care iubesc să ardă tămâie prefera, de asemenea, salvie din timp în timp.Sage, un fel de naturală tămâie, face mici retușuri la viețile multor oameni.Mulți oameni care va arde salvie, tămâie poate gândi la întrebarea: arde salvie religios adecvat?Deoarece arderea tămâie respinga miros urât, nu există nici religioase dezavantaj.

Ce Face?

Respinge Insectele

Elimină Energiile Negative

Crește fertilitatea casa

Pauze Microb

Calmeaza Nervii

Palo Santo Lemn Tămâie:

Cea mai bună calitate tămâie stick este un naturale organice tămâie fără substanțe chimice sau ulei de adăugat.

Aceste bete sunt luate de la care se încadrează în mod natural sacru copaci în zonele tropicale uscate pădurile din Peru, și aroma lor are un efect calmant.

Se crede pentru a șterge energia negativă și să aducă noroc.

• Toată lumea în Ecuador și Peru crede că, dacă vă arde de Palo Santo în casa ta, acesta va fi binecuvântat de bine energiile, cel mai bine pentru tine, pentru familia ta, pentru proiectele tale.Această concentrare de gândire pozitivă singur va avea consecințe pozitive pentru tine pentru a începe o afacere, un eveniment.

• Mirosul de Palo Santo te pune într-o stare bună de meditație.

• Unii oameni de stiinta de cercetare au sugerat că consumul de ceai de la Palo Santo bastoane stimulează sistemul imunitar și luptă inflamație.

• Este, de asemenea, un respingător țânțar naturale, deoarece are rășini aromatice și uleiuri esențiale.

• În lună nouă și lună plină ritualuri

• Puteți să-l utilizați în intenția de studii.

• Șamani în America de Sud folosesc Palo Santo copaci pentru a curăța de energie de o persoană sau un loc, mai ales în ceremoniile în pădure.În zilele noastre, acest produs, care este frecvent utilizat pentru a purifica energia negativă, în sesiuni de meditație, pentru noroc, și chiar pentru a purifica casa a cumpărat sau mutat la, este, de asemenea, bun pentru atacuri de panică, anxietate și multe boli nervoase.

Este indicat cu.

Ceara De Albine Ceara:

Cu benefice ioni emite, este bun pentru boli cum ar fi astmul, bronsita, dificultăți de respirație, migrene, dureri de cap, sforait.Acesta nu este un produs medical, acesta poate fi folosit pentru a crea un produs auxiliar și un aer sănătos în tratamente active.

Produsele sunt ambalate de către parte, există longitudinale lacune în lumânare, din cauza aspectul de fagure de miere, atunci când prima lumină, ele te fac să crezi că arde foarte repede, dar când arde un maxim de 1 cm, canelurile se va umple și de a comuta la normal modul de ardere.

A făcut folosind 100% ceara de albine pură.

Curăță aerul de la locul unde este ars și oferă ion negativ echilibrul.

Parafina, parfum, vopsea, etc. Acesta nu conține substanțe chimice.

· 100% bumbac lumânare cablul este folosit.

Relaxeaza alergică a organismului.

  • Nume De Brand: Sacra Arbor
  • Origine: TR(Origine)


Beowulf D
2021-02-07
5/5
Very beautiful, the packaging is distinctive, clean, good, gift, classy, ​​I liked the style, in the box, sent by the seller.
George Huang
2021-01-20
5/5
Great quality! Big size, very nice packaging. Will definitely order again

Produse similare


Extra Lungi Profesionale De Silicon, Manusi Pentru Cuptor, Rezistent La Căldură, Manusa De Gatit Cu Interior De Bumbac Pentru Bucătărie,Grătar,Coacere,Grill - Bla
en-gros

Extra Lungi Profesionale De Silicon, Manusi Pentru Cuptor, Rezistent La Căldură, Manusa De Gatit Cu Interior De Bumbac Pentru Bucătărie,Grătar,Coacere,Grill - Bla


80.56lei 60.41lei

Ergonomic anti-alunecare de proiectare și de siguranță apucând de proiectare; Moale cinci degete design oferă flexibilitatea necesară; Exterior anti-alunecare strat si interior bumbac strat face te pune pe și decolare manusa mai ușor ; Rezistență la căldură variind de la -104 ° c la 464 ° c; Durată lungă de viață, reutilizabile

Adauga in cos
Aliaj de aluminiu Reglabil PC Laptop Stand Pliant Portabil pentru Notebook-uri MacBook Calculator Suportul 11-17 inch Laptop Stand Titular
Accesorii De Interior

Aliaj de aluminiu Reglabil PC Laptop Stand Pliant Portabil pentru Notebook-uri MacBook Calculator Suportul 11-17 inch Laptop Stand Titular


132.88lei 79.74lei

Portabil 11-17 inch Laptop Stand Pliabil Notebook Stand Titular Pentru Macbook Lapdesk Aliaj de Aluminiu Computer de Răcire Suport caietul de sarcini: Culoare: Argintiu/ Gri Închis/ Roz/ Negru Dimensiune: costum pentru 11 - 17 inch laptop și tabletă Funcția: Laptop sporind suport și răcire pad Caracteristică: 1. Portabil și pliabil 2. 7-viteza de reglare

Adauga in cos
Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru