Computer & Office

TLV5610 Modul Octal Serial DAC Modulul TLV5610/TLV5608/TLV5629 Digital la Analogic Funcție de Conversie demo de Bord

145.35lei 116.28lei

Disponibilitate : In stoc

  • sku: g449
Adauga in cos

Etichete: conector baterie dell, mr8, audio dac, fox casca, ao4466l, src, ak4493, dac, demo telefoane mobile, casca prevala.

Repere:

Layout-ul este regulat, cabluri este amenajat strict în conformitate cu design de circuit de filtru, materialul este suficient de generos pentru a finaliza toate tipurile de funcții de filtrare, și este convenabil de a folosi adecvat competiția studențească module și proiecte individuale de dezvoltare.TLV5610 este built-in de 12 biți, TLV5608 este built-in de 10 biți, TLV5629 este built-in de 8 biți.

TLV5610 modul de transport lista

Fizice module + PDF diagrama schematică + rutină codul sursă + după-vânzare de sprijin tehnic + electrostatic ambalaj sac + rezistent la șocuri spuma

Sfaturi:

(1) modulul de interfață de magazinul nostru este clar și performanța este stabil.Vă rugăm să efectuați verificarea funcțională sub corespunzător condițiilor experimentale în legătură cu schema oferite de magazinul nostru.

(2) parametrii De bază ale acestui modul sunt în pagina de detalii, oferind PDF informații de modulul informații și codul sursă de rutină; inginerie fișiere nu sunt furnizate, vă rugăm să acorde o atenție la cumpărător, dacă aveți orice probleme de funcționare, puteți consulta serviciul clienți.

(3) Cumpărători, înainte de a utiliza module, vă rugăm să citiți pagina de detalii de acest modul pentru a înțelege sursa de alimentare și restricții de utilizare, pentru a evita deteriorarea modulului ca urmare a funcționării necorespunzătoare.

(4) modulele Noastre sunt garantate pentru a oferi real, modulul de parametri, funcții și imagini, precum și toate modulele vor fi expediate după detectare.

Vă rugăm să contactați serviciul clienți după cumpărare, vă vom trimite informațiile modulului la căsuța dvs. poștală.

Parametrii modulului

Modulul model: TLV5610

Tip modul: digital-analog modul de conversie

Modulul de alimentare: DC6V-8V

Modulul de curent: 10mA (MAX)

Modulul de protocol de comunicare: serial SPI

Modulul oferă rutine: STM32F103RBT6

Rutina platforma: STM32F103X-M3; KEIL5 versiune de cod sursă

Modulul de ieșire gama de tensiune: 0-5V

DAC rezoluție cifre: 12

Numărul de canale de ieșire: 8 canale independente

Modulul de interfață de ieșire: 3.81-10PIN priza

Modul de semnal de ieșire: tensiune; TLV5608 ieșire directă, limitată de conducere capacitate

Referință de tensiune: 5V; sudare SOP8 sursă de referință cip

Tensiune timp de setare: 1uS

DAC ieșire analogice de bandă: 100KHz

Modulul caracteristici: multiple; cu ieșire amplificator tampon, ultra-low AC crosstalk, stabilindu-se repede timpul

Modul de aplicare: multiple; programabile sursă de tensiune, instrumente și sistemul de control, senzor de excitație, mișcare procesul de control, digital servo bucla de control.

Modulul greutate: 23g

Modulul caietul de sarcini: 50 * 50 * 12; lungime * lățime * inaltime-dimensiune PCB

Modulul de interfață de tip: 3.81-10PIN priza de semnal de intrare, XH2.54 pin interfață de date, 3.81-2PIN terminal

Parametrii de: Nume: TLV5610/08/29 Dimensiune: 50mm * 50mm gama de tensiune de alimentare: 6~8V

Descrierea modulul de

TLV5610 este de 12-biți tensiunea de ieșire a DAC, cu un sistem flexibil de interfață serială.Serial de date de interfață poate controla independent 8 tensiuni de ieșire.Toate cele opt DAC ieșiri pot fi actualizate simultan.Tensiunea de ieșire este tamponat de un rail-to-rail de ieșire a amplificatorului și are un programabile timp de setare pentru a optimiza relația dintre viteza și consumul de energie.Tampon de înaltă impedanță de intrare de referință poate fi conectat la tensiunea de alimentare.În general, acesta poate fi utilizat pentru programabile sursă de tensiune, instrumente și sistemul de control, senzor de excitație, mișcare procesul de control, digital servo bucla de control.Cip caracteristici: *Programabile configurare dată și consumul de energie *Viteza de Rapid Mod de - 1µs *Viteză Redusă Modul de -3 µs *Compatibil cu Porturile Seriale ale TMS320 și SP *Referință Buffer de Intrare *de Putere în modul oprit, *Buffer, de Înaltă Impedanță de Intrare de Referință *consum redus de energie Notă: cip caracteristici sunt numai pentru utilizator selecție de referință.Non-module au această caracteristică.

Măsuri de precauție pentru utilizarea modulului

(1) modulul este un consum redus de energie module, iar sursa de alimentare să nu depășească 9V.

(2) de la modulul este un dispozitiv de precizie, în scopul de a evita interferențele inutile, este recomandat să utilizați o sursă de alimentare liniară.

(3) este recomandat să facă un contact bun cu semnal de ieșire de linie.Contact săraci și de calitate slabă fire poate cauza de atenuare a semnalului sau zgomotului excesiv.

(4) livrate cod este folosit doar pentru sprijinirea principal panou de control.Nici un singur chip microcomputer tutorial este furnizat.Alte funcții decât detalii produs display trebuie să fie dezvoltat de unul singur.

(5) în Cazul în care aveți nevoie pur și simplu pentru a testa funcția de module, este recomandat să-l folosească cu placa de control din magazinul nostru.După cablajul corect, placa de control poate fi alimentat pentru a realiza analogic de tensiune de ieșire.

Întrebări frecvente

Q: Pot TLV5610 fi folosit ca un multi-canal sursă de referință?Ce este fișierul de ieșire bruiaj?

O: TLV5610 poate fi folosit ca un multi-canal programabil sursă de referință, și de precizie de referință depinde în mare măsură de pe bord de referință chip.

Q: Poate gamă de tensiuni de ieșire ale modulului fi crescut?Ce este corectitudinea?Cât de mult curent de ieșire capacitate?

A: În prezent, în circuitul dintre modulul poate doar de ieșire 0-5V, iar tensiunea de ieșire precizie este 1mV (putere de unda este extrem de scăzut).Curentul de ieșire este în 2mA.

  • Tip Accesoriu: DAC modulul
  • Compatibil cu: TLV5610
  • Dimensiune: 50mm*50mm
  • Nume De Brand: ElecDemo
  • Tensiune De Alimentare: 6-8V
  • Numărul De Canale: 8


Jijeesh130
2020-09-06
5/5
My e-mail address is [email protected]

Produse similare


Cum de Crăciun hoț a Furat Crăciunul BurlapWreath Bucatarie Casa si gradina Instrumente decor acasă boże narodzenie Noel 2020
en-gros

Cum de Crăciun hoț a Furat Crăciunul BurlapWreath Bucatarie Casa si gradina Instrumente decor acasă boże narodzenie Noel 2020


36.30lei 27.58lei

Cum de Crăciun hoț a Furat Crăciunul BurlapWreath F eatures: 100% de brand nou și de înaltă calitate. Acest Grinch inspirat coroană de flori va face cuiva inima să crească de trei ori într-o zi!Facut cu panglică pânză groasă de sac pentru a arata ca picioarele sunt poking afară din adâncurile sacul lui Mos craciun!Cu accente de roșu

Adauga in cos
Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru