Mașini-Unelte Și Accesorii

10buc TNMG160404-MS UE6020/TNMG160408-MS UE6020 insertii carbură pentru MTJNR/WTJNR/MTENN,Transformându-Lame de Tăiere Sfaturi pentru Oțel

192.22lei 136.47lei

Disponibilitate : In stoc

  • sku: g564
Adauga in cos

Etichete: mtjnr, titularul introduce, tnmg160408, instrument transforma, introduce tnmg, tnmg220408, șipcă instrument, cnc a introduce, tnmg160404, korloy tnmg160408.

Dragă prietene, dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie ,spune-mi te rog link-ul Acesta are nevoie pentru a alege ceea ce aveți nevoie

10buc TNMG160404-MS UE6020/TNMG160408-MS UE6020 insertii carbură pentru MTJNR/WTJNR/MTENN,Transformându-Lame de Tăiere Sfaturi pentru Oțel

Transport gratuit

10 BUC insertii carbură

Meci pentru MTJNR*MJQNR

Potrivit pentru prelucrarea de Oțel

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

  • Nume De Brand: KAVTECNC INSTRUMENTE
  • Utilizare: De Cotitură Externe Instrument
  • Material: Greu De Aliaj
  • Numărul De Model: TNMG160404-MS UE6020/TNMG160408-MS UE6020
  • Potrivit Titularul: MTJNR/MTQNR/WTJNR
  • Duritate: HRA92.3
  • Origine: NC(de Origine)
  • Acoperire: Filmate

Produse similare


Nunta Reală Naturale Pearl Colier Pentru Femei,la moda Multistrat Colier de Perle Petrecerea de nunta Cadou
Bijuterii Fine

Nunta Reală Naturale Pearl Colier Pentru Femei,la moda Multistrat Colier de Perle Petrecerea de nunta Cadou


536.81lei 322.09lei

Numele produsului Beautifual Multistrat Pearl Colier Cu Perle Shell,boho Colier Trendy de Mireasa Cadou de Ziua Pearl Forma Oval pearl forma Pearl Dimensiune de 4-6mm Lungime/36cm Material de apă dulce pearl alb Perla Clasa O

Adauga in cos
Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru